Bij Jacinta’s Atelier wordt er niet vanuit een vast lesprogramma gewerkt. Iedereen tekent/schildert of boetseert voor zichzelf en wordt geholpen met het creëren van zijn/ haar eigen werk. Of je nu al langer tekent/schildert/boetseert of nog helemaal geen ervaring hebt. Je wordt begeleid op jouw niveau en waar jouw interesses liggen. Er wordt gewerkt vanuit een kleine groep (max. 5 cursisten), waardoor er voor iedereen persoonlijke aandacht is.

Cursussen vinden plaats op de volgende dagdelen:

  • Maandagavond van 19.00 uur – 21.30 uur Teken/Schildercursus. (vol)
  • Dinsdagavond van 19.00 uur – 21.30 uur  Keramiekcursus. (vol)
  • Donderdagochtend van 9.00 uur- 11.30 uur Keramiekcursus (vol)
  • Donderdagmiddag van 13.00 uur - 15.30 uur Teken/Schildercursus.

Interesse? Je kunt het gehele jaar instromen! Tijdens de schoolvakanties en feestdagen is er geen les.

 

 

Teken en schildercursus

Goed leren kijken en durven experimenten zijn twee belangrijke onderdelen van de cursus. En dat leer je vooral door veel te doen! Jouw eigen interesses zijn daarbij de leidraad. Als je graag vanuit opdrachten werkt is dat ook mogelijk.
Er kan gewerkt worden met verschillende materialen zoals potlood, pastelkrijt of bijvoorbeeld schilderen op doek met acryl of olieverf. Realistisch of abstract.
Weet je in het begin nog niet met welk materiaal je wilt werken? Tegen een vergoeding kun je in het Atelier aanwezige materialen gebruiken.

Je weet nooit wat je kunt, tot dat je het geprobeerd hebt!
Je eigen creativiteit kunnen ontwikkelen en plezier erin hebben is het allerbelangrijkste!

Kosten:
Een losse les volgen van 2,5 uur kost €14,00 (exclusief materialen)
Vind je het leerzaam, ontspannend en leuk in Jacinta’s Atelier, dan kun je gebruik maken van een 10 strippenkaart voor wekelijkse lessen, kosten €135,00 (exclusief materialen). Het kan voorkomen dat je een keer niet kunt, daarom is er de mogelijkheid deze 10 lessen te besteden binnen een termijn van 12 weken.

*tijdens alle cursussen zit koffie en thee met wat lekkers in de prijs inbegrepen.

 

Keramiekcursus

Tijdens de keramiek cursus leer je hoe je een werkstuk moet opbouwen en vormgeven middels verschillende technieken, het aanbrengen van glazuur en verschillende decoratietechnieken. De cursus bestaat niet uit een vast programma, maar wordt afgestemd op je eigen niveau en persoonlijke wensen.

Basisgereedschappen, klei en een beperkte voorraad glazuren zijn in het Atelier aanwezig.

Kosten:
Een losse les volgen van 2,5 uur kost €15,00 (exclusief materialen)
Vind je het leerzaam, ontspannend en leuk in Jacinta’s Atelier, dan kun je gebruik maken van een 10 strippenkaart voor wekelijkse lessen, kosten €145,00 (exclusief materialen). Het kan voorkomen dat je een keer niet kunt, daarom is er de mogelijkheid deze 10 lessen te besteden binnen een termijn van 12 weken.

Stookkosten zijn inbegrepen in het cursusgeld.
Keramiek dat thuis gemaakt is kan tegen een vergoeding (afhankelijk van de grootte van het werkstuk) gebakken worden. Neem van te voren even contact met me op, dan weet je wanneer er gebakken kan worden en wat de kosten ervan zijn.

*tijdens alle cursussen zit koffie en thee met wat lekkers in de prijs inbegrepen.       

 

Ja, ik wil me aanmelden

Atelier

Hoek 48

5768 VP  Meijel

T: 06-55074552

E:

Portfolio