Bij Jacinta’s Atelier wordt er niet vanuit een vast lesprogramma gewerkt. Iedereen tekent/schildert of boetseert voor zichzelf en wordt geholpen met het creëren van zijn/ haar eigen werk. Of je nu al langer tekent/schildert/boetseert of nog helemaal geen ervaring hebt. Je wordt begeleid op jouw niveau en waar jouw interesses liggen. Er wordt gewerkt vanuit een kleine groep, waardoor er voor iedereen persoonlijke aandacht is. 

 

Teken en schildercursus

Goed leren kijken en durven experimenten zijn twee belangrijke onderdelen van de cursus. En dat leer je vooral door veel te doen! Jouw eigen interesses zijn daarbij de leidraad. Als je graag vanuit opdrachten werkt is dat ook mogelijk.
Er kan gewerkt worden met verschillende materialen zoals potlood, pastelkrijt of bijvoorbeeld schilderen op doek met acryl of olieverf. Realistisch of abstract.
Weet je in het begin nog niet met welk materiaal je wilt werken? Tegen een vergoeding kun je in het Atelier aanwezige materialen gebruiken.

Je weet nooit wat je kunt, tot dat je het geprobeerd hebt!
Je eigen creativiteit kunnen ontwikkelen en plezier erin hebben is het allerbelangrijkste!

Keramiekcursus

Tijdens de keramiek cursus leer je hoe je een werkstuk moet opbouwen en vormgeven middels verschillende technieken, het aanbrengen van glazuur en verschillende decoratietechnieken. De cursus bestaat niet uit een vast programma, maar wordt afgestemd op je eigen niveau en persoonlijke wensen.

 

Ja, ik wil me aanmelden

Atelier

Hoek 48

5768 VP  Meijel

T: 06-55074552

E:

Portfolio