Jacinta Goossens-Beukers

Ik ben Jacinta Goossens-Beukers en woon sinds 2002 in Meijel. Na mijn HBO-opleiding tot Beeldend therapeut aan de Hogeschool Zuyd, heb ik 14 jaar met veel plezier als Beeldend therapeut binnen de Geestelijke Gezondheidszorg gewerkt.

Mijn wens om een eigen Atelier te gaan runnen werd echter steeds sterker en in 2015 heb ik de beslissing genomen om deze te gaan realiseren. Het is een kleinschalig Atelier aan huis geworden, waar iedereen die graag creatief bezig wil zijn welkom is. Ik vind het heerlijk om mensen te begeleiden in het maken van hun eigen werkstuk.

Het creëren van je eigen werkstuk is een moment helemaal voor jezelf en zorgt ervoor dat je je hoofd even helemaal kan leegmaken. Het geeft je de vaak zo nodige ontspanning. Daarbij kan het resultaat tot leuke verrassingen leiden, wat je zelfvertrouwen vergroot.

Als Beeldend Therapeut heb ik jarenlange ervaring in het werken met diverse materialen en technieken. Dit vind je dan ook terug in het cursusaanbod en in de workshops. Mijn eigen interesses liggen vooral bij pasteltekenen, schilderen met olieverf en boetseren. Ik werk daarbij zowel abstract als realistisch.

Wil jij ook graag creatief bezig zijn? Probeer het een keer uit zou ik zeggen en laat je verrassen!

Iedereen is van harte welkom.

Atelier

Hoek 48

5768 VP  Meijel

T: 06-55074552

E:

Portfolio